ANKARA / ETİMESGUT - Kadri Suyabakan İlkokulu

Ock

Dilimizin Zenginliği projesi kapasamında OCAK 2024 ayında yapmış olduğumuz etkinlikler;

-ANLAMINI BUL ETKİNLİĞİ

-ANLAMINI BUL YARIŞMASI

Ock

Dilimizin Zenginliği projesi kapasamında Aralık 2023 ayında yapmış olduğumuz etkinlikler;

-Çocuk Şiirleri okumaları

-Hikaye Anlatma (Anahtar kelimelerle)

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 15 TEMMUZ OKUL DERGİMİZ YAYINLANMIŞTIR. EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

15 TEMMUZ OKUL DERGİMİZ

Yüzüncü Yıl Marşını aşağıdaki linklerden dinleyebilirsiniz...

Ekm

Erasmus projesi sonunda 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında Slovakya'nın Nitra şehrindeki UN21-10-2022ES okuluna ziyarette  bulundu.

Ekm

Dördüncü hareketlilik 18-23 Nisan 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrindeki Escola La Muntanya okuluna 3 öğretmen ve 5 öğrenci ile ziyarette bulundular.

Ekm

PROJEMİZİN 3. HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA ,6-12 MART ARASINDA HIRVATİSTAN'NIN RİJEKA ŞEHRİNDEKİ OSNOVNA SKOLA TURNİC OKULUNA ZİYAERETTE BULUNULDU.

LİTVANYA HAREKETLİLİĞİ

Okulumuz Koordinatörlüğünde yürütülen "C KUŞAĞI GEÇMİŞE YOLCULUK!" adlı Erasmus KA229 projemizin 2.Hareketliliğine 5 Öğrenci 3 Öğretmenle 5-11.12.2021 tarihleri arasında Litvanya'nın Kedaiana Şehrinde gerçekleştirilmiştir.

Katılan öğrenciler diğer ortak ülkelerden gelen öğrenci takımları ile yarışma şeklinde "Throw Brick" adlı oyunu oynamışlar,bu esnada Litvanya kültürünü yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır.

Proje katılımcıları,Kedaiana Belediye Başkanı tarafında kabul edilerek,Projemiz hakkında bilgi verilmiştir.

-Throw Brick Oyununun oynanması

-Tarihi Ekmek Yapım atölyesi Ziyareti

-Kehribar yapım Atölyesi Etkinlikleri

-Kaunas Kalesi ve müzesi ziyareti

-Kedaiana tarih ve kültür müzesi ziyaretleri

-Vilnius Meydanı ve Katedral müzesi ziyareti

-Trakia Tabiat Parkı Ziyareti

Hareketlilik boyunca yapılan faaliyetlerden bazılarıdır.