ANKARA / ETİMESGUT - Kadri Suyabakan İlkokulu

Kadri Suyabakan İlkokulu

Etiler Mah. Etiler Cad.
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuz çevremizde öğrenci davranışları ve başarısı ile örnek gösterilsin. Velilerimiz okul başarısında etkili olabilsin. Veli öğrenci başarısının "Veli-Öğretmen-Öğrenci" üçgeni ile mümkün olacağını bilsin. Okulumuzun fiziki şartları geliştirilebilsin. Okulumuzun bahçesi öğrenci güvenliği ve spor aktivitelerine uygun hale getirilebilsin. Okulumuzun çoklu zekâ yöntemi kullanarak hedef aldığı amaçlar gerçekleştirilebilsin.
Misyon
Tüm öğrencilerin dünya barışına hizmet eden, paylaşımcı, güvenilir, çevreye ve topluma saygılı, ortak miras kavramını güçlendirecek disiplinli, planlı, hoşgörüye inanan, yardımsever ve başarılı bireyler olarak yetiştirebilmek.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam gün
Doğalgaz
0 - yok