ANKARA / ETİMESGUT - Kadri Suyabakan İlkokulu

Kadri Suyabakan İlkokulu

Etiler Mah. Etiler Cad.
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuz çevremizde öğrenci davranışları ve başarısı ile örnek gösterilsin. Velilerimiz okul başarısında etkili olabilsin. Veli öğrenci başarısının "Veli-Öğretmen-Öğrenci" üçgeni ile mümkün olacağını bilsin. Okulumuzun fiziki şartları geliştirilebilsin. Okulumuzun bahçesi öğrenci güvenliği ve spor aktivitelerine uygun hale getirilebilsin. Okulumuzun çoklu zekâ yöntemi kullanarak hedef aldığı amaçlar gerçekleştirilebilsin.
Misyon
Tüm öğrencilerin dünya barışına hizmet eden, paylaşımcı, güvenilir, çevreye ve topluma saygılı, ortak miras kavramını güçlendirecek disiplinli, planlı, hoşgörüye inanan, yardımsever ve başarılı bireyler olarak yetiştirebilmek.
Ulaşım
517-521-523-531-533-536-541-565 numaralı EGO otobüsleri ile Sincan -Sıhhıye, Sincan-Ostim,Sıhhıye-Elvankent dolmuşları ile de ulaşım sağlanabilmektedir
Yerleşim Yeri
Etiler Mahallesi,Etiler caddesi No:10 Şeker fabrikası mevki Mehmetçik Anadolu Lisesi karşısı Etimesgut
ilçe merkezine 500 m İl Merkezine 17 km
Sportif Etkinlikler
HER DÖNEM FUTBOL VE BASKETBOL TURNUVALARI YAPILAKTADIR.GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASI HER DÖNEM;MENDİL KAPMACA,YAKAN TOP,YAĞ SATARIM BAL SATARIM YAPILMKATDIR.
MAYIS AYINDA DÜZENLİ OLARAK "BİLİM ŞENLİĞİ" YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda;ERASMUS KA229- C KUŞAĞI GEÇMİŞE YOLCULUK! İSİMLİ PROJE İLE 5 adet e-twinning projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS KA229- C KUŞAĞI GEÇMİŞE YOLCULUK! İSİMLİ PROJE OKULUMUZ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE 5 ORTAK OKUL İLE BİRLİKTE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.2020-2023 YILLARI ARASINDA YÜRÜTÜLECEKTİR. ULUSLARARASI KARDEŞ OKUL PROJESİ KAPSAMINDA HIRVATİSTAN'DAKİ OSNOVNA SKOLA TURNİC OKULU İLE KARDEŞ OKUL PROTOKULÜ İMZALANMIŞTIR.