ANKARA / ETİMESGUT - Kadri Suyabakan İlkokulu

Etiket Sonuçları: cgjourneythepast erasmusdaysevent erasmuska229project ckuşağıgeçmişeyolculuk

Ağu

Okulumuz Koordinatörlüğünde 5 ortaklı (Litvanya,İspanya,Hırvatistan,Solvakya ve Türkiye) C KUŞAĞI:GEÇMİŞE YOLCULUK! adlı ERASMUS KA229 Projemiz %7 lik dilime girerek hibe almaya hak kazanmıştır.Emeği geçen başta okul müdürü Süleyman Yılmaz SARI olmak üzere herkese teşekkür eder,okulumuza hayırlı olsun!

Ekm

Erasmus projesi sonunda 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında Slovakya'nın Nitra şehrindeki UN21-10-2022ES okuluna ziyarette  bulundu.

Ekm

Dördüncü hareketlilik 18-23 Nisan 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrindeki Escola La Muntanya okuluna 3 öğretmen ve 5 öğrenci ile ziyarette bulundular.

Ekm

PROJEMİZİN 3. HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA ,6-12 MART ARASINDA HIRVATİSTAN'NIN RİJEKA ŞEHRİNDEKİ OSNOVNA SKOLA TURNİC OKULUNA ZİYAERETTE BULUNULDU.

Ekm

Erasmus projesi sonunda 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında Slovakya'nın Nitra şehrindeki UNES okuluna ziyarette  bulundu.

Ekm

Dördüncü hareketlilik 18-23 Nisan 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrindeki Escola La Muntanya okuluna ziyarette bulunuldu.